Welcome to Our Community

Registration on our forums are now open for some days! Feel free to sign up today.

Problem of title alignment

Discussion in 'Suggestions/Feedback/Questions' started by Matverben, Oct 25, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Matverben

    MatverbenTranslator
    True Member +Member+ Registered

    Joined:
    May 24, 2016
    Messages:
    122
    Likes Received:
    125
    Hello hello,

    I've remarked a little problem with the alignment of the title when I click to see a thread ( image below )

    Capture d’écran 2016-10-25 à 08.42.42.png

    As you can see, the title partially disappear under the Breadcrumb bar.
     
  2. yuvi

    yuviRegistered
    Registered

    Joined:
    Jul 7, 2016
    Messages:
    41
    Likes Received:
    18
    did you try increasing the height of the header logo? your quick navigation bar also not visible.
    Appearance>Styles Properties>Header and Navigation
     
  3. Matverben

    MatverbenTranslator
    True Member +Member+ Registered

    Joined:
    May 24, 2016
    Messages:
    122
    Likes Received:
    125
    As you can see it's on Xenforo.rocks board.

    Not mine !
     
    • Funny Funny x 1
    • yuvi

      yuviRegistered
      Registered

      Joined:
      Jul 7, 2016
      Messages:
      41
      Likes Received:
      18
      you missed that word...:p lol
      for me its showing correctly, may be your browser issue
       
    • Matverben

      MatverbenTranslator
      True Member +Member+ Registered

      Joined:
      May 24, 2016
      Messages:
      122
      Likes Received:
      125
      This problem only appears when you click the notification or when you click on the thread title in the forum index ( Next to 'Latest' )

      I've tried with different browser ( Safari, Opera, Chrome, Firefox ) and it's the same.

      Edit :

      When the URL looks like that :

      Code:
      https://www.xenforo.rocks/threads/problem-of-title-alignment.10793/
      It works properly and no issue, the title is correctly aligned

      But if the URL is like that :

      Code:
      https://www.xenforo.rocks/threads/problem-of-title-alignment.10793/#post-18700
      ( With the #post-xxxx)
      The title isn't correctly aligned
       
    • yuvi

      yuviRegistered
      Registered

      Joined:
      Jul 7, 2016
      Messages:
      41
      Likes Received:
      18
      i tried both links and they work fine. i think the problem is in your side.
      2016-10-25_13h14_29.png
       
    • Matverben

      MatverbenTranslator
      True Member +Member+ Registered

      Joined:
      May 24, 2016
      Messages:
      122
      Likes Received:
      125
      Because you don't have dismissed the notices i think, and look, the notice partially disappear under the bar ( the tiny cross it the top right corner )
       
    • yuvi

      yuviRegistered
      Registered

      Joined:
      Jul 7, 2016
      Messages:
      41
      Likes Received:
      18
      yes you are right, now xenforo.rocks bro must check it.

      Edit:

      i'm using xFR-light and it has no problem, right now only dark version having this issue
       
    • shahxu

      shahxuRegistered
      Registered

      Joined:
      Aug 12, 2016
      Messages:
      4
      Likes Received:
      0
      may be notice is taking much of the height in title part
       
    Thread Status:
    Not open for further replies.

    Share This Page